Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، دکتر محمد صاحب‌الزمانی، معاون مدیرکل دفتر توسعه آموزش پزشکی و دبیر آموزش مداوم معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص فعالیت‌های مرکز آموزش مداوم معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این مرکز همانند سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی دولتی در سطح کشور، به بررسی و صدور مجوز جهت اجرای برنامه‌های آموزش مداوم برای جامعه پزشکی و پیراپزشکی از طریق واحدهای علوم پزشکی در سطح شهر تهران از جمله دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران (پزشکی تهران، دندانپزشکی، علوم دارویی) و واحد علوم و تحقیقات می‌ پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر آموزش مداوم معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی آماری از اعضا و دبیران علمی این مرکز ارائه داد و اظهار داشت: این مرکز دارای 2953 عضو اعم از پزشکان، دندانپزشکان، داروسازان، پرستاران و ... می باشد و همچنین دارای 89 دبیر علمی که عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی هستند، است.

دکتر صاحب الزمانی از افزایش اجرای برنامه های آموزش مداوم در واحدهای علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در شهر تهران طی دو سال اخیر خبر داد و گفت: تعداد برنامه هایی که در دو سال اخیر از مرکز آموزش مداوم معاونت علوم پزشکی دانشگاه مجوز اخذ نموده و اجرا گردیده است بطور فزاینده‌ای افزایش یافته است بطوری که در سال گذشته، 46 برنامه شامل 4 سمپوزیوم، یک کارگاه، 16 برنامه آموزش مدون، یک همایش و کنگره و 24 کنفرانس علمی ادواری برگزار گردیده است.

وی در ادامه افزود: در سال جاری تاکنون 9 برنامه اجرا گردیده و 15 برنامه مجوز اخذ نموده و 16 برنامه نیز در دست بررسی و صدور مجوز است.

لازم به ذکر است در شهریور ماه و مهرماه 96 برنامه‌های پروتز (1) و (2)، پالپ تراپی در کودکان، کنفرانس ادواری نحوه رویکرد تومورهای دستگاه ادراری و تناسلی، تازه‌های فیزیک براکی تراپی، بیماری‌های دهان و فک و صورت، ترمیمی (3)، رادیولوژی دهان و فک و صورت(1)، جراحی آشنایی با بیماری‌های سیستمیک در بیماران دندانپزشکی، آشنایی با سه مرحله اصلی درمان ریشه، اورژانس‌های مامایی، تریاژ بیمارستانی به روش ESI در مراکز درمانی، سلامت دهان، علم، هنر و تجربه، کارگاه احیا قلبی ریوی پایه و پیشرفته بزرگسال، اشتباهات دارویی، تفسیر ABG، کارگاه احیا قلبی ریوی پایه و پیشرفته در کودکان، کنگره زیست پزشکی، کارگاه ACLS اجرا خواهد شد؛ جهت دریافت اطلاعات بیشتر و تاریخ دقیق اجرای آن‌ها به سایت مرکز آموزش مداوم به آدرس www.ircme.ir مراجعه کنند.

200/202

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۴۱۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت

طیبه بلوردی معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از صدور مجوز راه‌اندازی مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» این واحد دانشگاهی خبر داد و اظهار کرد:‌ پس از بررسی‌های لازم حوزه معاونت پژوهشی واحد سیرجان درصدد راه‌اندازی مرکز تحقیقات هوش مصنوعی برآمد که با طرح موضوع در جلسه کمیته برنامه‌ریزی و هماهنگی مراکز تحقیقاتی سازمان مرکزی دانشگاه با راه‌اندازی این مرکز تحقیقاتی موافقت و مجوز آن توسط معاونت تحقیقات، نوآوری و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی صادر شد. ️

وی افزود:‌ با توجه به ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان، ارتباط تنگاتنگ با صنایع و معادن و به لحاظ جایگاه استراتژیک در حوزه تولید علم و سوابق درخشان در زمینه فنی و مهندسی، علوم پایه و فناوری‌های همگرا، کشاورزی و علوم انسانی، به‌ویژه رشته‌های مهندسی کامپیوتر، مهندسی برق و مهندسی پزشکی نیاز به مرکز تحقیقات هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء ارائه احساس می‌شد.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان گفت: امروزه هوش مصنوعی راه خود را به علوم و صنایع مختلفی همانند آموزش و پژوهش، سلامت و بهداشت، تجارت، مالی، فناوری اطلاعات، امنیت، تولید، حمل‌ونقل و... باز کرده و این ظرفیت را دارد که در حوزه‌های مختلف وارد شود و آنها را متحول کند.

بلوردی عنوان کرد:‌ امید است که با کمک و توانایی اعضای هیئت علمی و استادان مجرب در زمینه هوش مصنوعی (AI) و دیگر رشته‌ها در مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان با توسعه الگوریتم‌های هوشمند، تحقیقات راهبردی و کاربردی برای تولید علم و فناوری در زمینه هوش مصنوعی با هدف توسعه فناوری و کاربرد‌های آن در صنایع و بازار‌های مختلف به‌ویژه صنعت فولاد و معادن ارائه می‌شود.

به گزارش آنا، حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان چندی قبل موفق به اخذ مجوز مرکز تحقیقات صنعت، معدن و فولاد شده که با همکاری شرکت ماهان سیرجان کار‌های تحقیقاتی خور را به‌زودی آغاز خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • سرپرست حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد رشت معرفی شد
  • نامه ۴۸ دفتر اتحادیه مستقل به دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا
  • داستان شکستن مارپیچ سکوت را برای نوه‌هایتان تعریف خواهید کرد
  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • شرکت بیش از ۱۳ هزار داوطلب در آزمون استخدامی آموزش و پرورش مازندران
  • تغییر رئیس مرکز آمار ایران