Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مرکز آموزش مهارت حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مرکز ملی آموزش مهارتی و حرفه ای تاکنون ۱۷ برنامه در کشور مصوب کرده و در دانشگاه نیز ۷ برنامه تصویب شد که یکی از این برنامه ها در حال اجراست . علاوه براین مرکز جامع مهارت بالینی یک عرصه برای آموزش مهارتی و حرفه ای است و اکثر برنامه با امکانات آموزشی مانند مولاژ برای مخاطبان برگزار می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر دهقان نیری با اشاره به اینکه حضور در دوره‌های آموزش مداوم پیرو مصوبه سال ۷۵ مجلس شورای اسلامی، برای اعضای جامعه علوم پزشکی و دانش آموختگان کارشناسی و بالاتر گروه‌های پزشکی به صورت موظفی است، اظهار کرد: در همین راستا بسیاری از رشته‌های پرستاری، بینایی سنجی، فیزیوتراپی و… مشمول این قانون هستند و باید در دوره‌های آموزش مداوم شرکت کنند.

وی با بیان اینکه همچنین گروه پزشکی و دندان پزشکی نیز باید در این دوره‌های آموزش مداوم شرکت کنند و سالانه ۲۵ امتیاز آموزش مداوم را کسب کنند، خاطر نشان کرد: در این مرکز دوره‌های آموزشی در قالب حضوری و غیر حضوری برای گروه‌های هدف برگزار می‌شود.

مدیر مرکز آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص محورهای برنامه‌های غیر حضوری گفت: برنامه‌های غیر حضوری شامل کنفرانس، همایش و یا بسته آموزشی مجازی است که به صورت آنلاین و یا آفلاین در سامانه بارگذاری می‌شود و جامعه هدف باید از آن استفاده کنند.

دکتر دهقان نیری با اشاره به اینکه تمام ساز و کارهای اداری توسط سامانه کشوری انجام می‌شود و تاکنون نزدیک به ۲۵ هزار نفر از مشهد از طریق سامانه در آموزش مداوم شرکت کردند، افزود: تاکنون یک هزار برنامه اجرا شده ودر سه ماه اول سال ۳۶۰ برنامه حضوری برای کارکنان دانشگاه علوم پزشکی برگزار شده است، علاوه براین در حوزه برنامه غیر حضوری مرکز آموزش مداوم مشهد نیز فعال بوده است به صورتی که بیش از ۶۰ برنامه فعال در سامانه ثبت شده که همه کشور می‌توانند از آن استفاده کنند.

وی با بیان اینکه ۱۸ برنامه نیز در حوزه آموزش در دست تولید است، علاوه براین بیش از ۹ هزار نفر در برنامه‌های غیر حضوری شرکت کردند، عنوان کرد: مرکز آموزش مداوم در راستای ارتقای کیفی برنامه‌ها، ارزشیابی دقیقی انجام خواهد داد و برنامه الکترونیک ارزشیابی حضور در دوره‌های آموزشی را فعال می‌کند.

مدیر مرکز آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: در حوزه تولید برنامه‌های مجازی نیز حداقل هر سال ۵۰ برنامه جدید تولید می‌شود که این برنامه‌های جدید یا از طریق واسپاری به شرکت‌های خصوصی و یا از طریق مرکز آموزش مجازی تولید خواهد شد.

دکتر دهقان نیری با اشاره به اینکه علاوه براین در بحث برنامه‌های حضوری و غیر حضوری به منظور تحکیم یافته‌های قبلی و به روز کردن اطلاعات و آشنایی با مطالب جدید و آخرین یافته‌های علمی هر ساله نیاز سنجی آموزشی صورت می‌گیرد، ابراز کرد: برای نیازسنجی، نقطه نظر گروه‌های آموزشی دانشگاه و سازمان‌های درگیر مانند بیمه‌ها و پزشک قانونی را جویا می‌شویم.

وی ادامه داد: براساس نتایج نیاز سنجی تعیین اولویت‌های آموزشی انجام می‌شود و اکثر برنامه‌ها منطبق با اولویت‌های آموزشی برای همه فارغ التحصیلان علوم پزشکی و پزشکان بخش خصوصی و خیریه، دولتی و اعضا هیأت علمی انجام می‌شود البته اعضا هیأت علمی می‌توانند از طریق سخنرانی و یا شرکت در برنامه‌ها حضور یابند، نکته حائز اهمیت این موضوع است که برای هیچکس معافیت از کسب امتیاز وجود ندارد.

مدیر مرکز آموزش مهارت حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه یک بخش از آموزش مداوم، دوره کوتاه مدت حرفه ای است که در آن یک مهارت یا دانش عملی ارائه می‌شود، عنوان کرد: این دوره‌ها که در بازه زمانی بیش از ۲ هفته و کمتر از ۶ ماه به مخاطبان ارائه می‌شود مهارتهایی به مخاطبان آموزش داده می‌شود که از دو سال پیش اجرای این کار به مرکز ملی آموزش مهارتی و حرفه ای سپرده شده است.

به گزارش وبدا، دکتر دهقان نیری با اشاره به اینکه مرکز ملی آموزش مهارتی و حرفه ای از دو سال گذشته از مرکز ملی آموزش مداوم جدا شد، بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد دومین دانشگاهی بود که توانست مجوز مرکز آموزش مهارت حرفه ای را کسب کند و در پی آن دوره‌های مهارتی حرفه ای را برای اعضای جامعه پزشکی (دوره‌هایی مانند اندوسکوپی و سی تی اسکن و ام آر آی و…) برگزار کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزارت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۶۳۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خزاعی: تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد / عدالت محوری در عرصه‌ی کارگردانی حرفه‌ای از همینجا آغاز می‌شود

رئیس سازمان سینمایی گفت: سینمای ایران به متفکرین جدید و اندیشه های نو و بدیع با دغدغه های ملی و دینی احتیاج دارد، فیلمسازانی که تفکر را درآثار شبه روشنفکری و جشنواره زده نمی داند و ارتباط با مخاطب نیز در دغدغه های آنها مشاهده می شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محمدخزاعی رئیس سازمان سینمایی در بازدید از بنیاد سینمایی فارابی و شورای فیلم اولی ها با تقدیر از زحمات و تلاشهای بی وقفه اعضای شورای تایید صلاحیت فیلم سازان اول گفت ؛ امید بسیاری از جوانان و علاقمندان به فیلمسازی و سینما به همین شوراست و طبق گزارش هایی که از طرق مختلف به سازمان رسیده است این شورا با دقت و پویایی ، عملکردی شفاف و قابل دفاع را از خود به جا گذاشته و چهره های مستعد ، توانمند ، قابل اعتنا و آینده دار را به سینمای ایران معرفی کرده است .
رئیس سازمان سینمایی با اشاره به متقاضیان زیاد از اقصی نقاط کشور برای حضور در جمع حرفه ای فیلمسازان با توصیه ی اکید به اعضای شورای تایید صلاحیت فیلم سازان اول عنوان کرد ؛ آنچه اکنون در حال رخ دادن است تزریق نیروی جوان ، تازه نفس و با انگیزه به عرصه ی سینمای کشور است که سالیان طولانی در این بخش کمتر مورد توجه قرار گرفته اند بنده معتقدم سینماگران حرفه ای هم از این برنامه و راهبرد سازمان سینمایی استقبال می کنند و چنانچه هر کس با نگاه منصفانه به این مسیر نگاه کند قطعا نتیجه ی حاصله را تحسین خواهد کرد . شاهد ادعای بنده کارگردانان جدیدی ست که از همین شورا تاییدیه گرفته و وارد عرصه ی حرفه ای شده اند و در جشنواره های دو دوره ی گذشته جوایز مهمی کسب کرده اند. در کنار جوانان با استعداد و متعهد و آینده دار برای سینمای ملی کشورمان نباید از تجربه و تخصص پیشکسوتان غافل شویم ،سینمای ملی و اسلامی ایران برای توسعه در حوزه های مختلف ملی و بین المللی باید از همه ظرفیت های کشور بهره مند شود.
خزاعی در ادامه گفت:امسال برای حمایت از ده فیلم اولی البته فیلم های ارزان قیمت مبلغی را در بودجه فارابی مصوب کرده‌ایم که به صورت جدی تر حمایت از جریان نسل نو آغاز شود.
خزاعی در ادامه افزود: من به آینده و افتخارات بزرگ این نسل متفکر و متخصص و متعهد امیدوارم نسلی که درک بالایی از زبان تصویر دارد و شناخت خوب از مسائل کشور و از دغدغه های ملی دارد و تلاش خواهد کرد که افتخارات این کشور را در عرصه های داخلی و خارجی به تصویر کشد.سینمای ایران به متفکرین جدید و اندیشه های نو و بدیع با دغدغه های ملی و دینی احتیاج دارد، فیلمسازانی که تفکر را درآثار شبه روشنفکری و جشنواره زده نمی داند و ارتباط با مخاطب نیز در دغدغه های آنها مشاهده می شود.
راه اندازی و بررسی مجوزهای کارگردان اولی در حوزه تخصصی بدور از جریان سرمایه داری که قبلا بر این حوزه احاطه داشت و تعیین کننده بود.نوعی عدالت فرهنگی بر اساس کشف استعداد است.
در پایان خزاعی ضمن تشکر از شورا و مدیر عامل فارابی آقای زین العابدین خواست یک مراسم ویژه جهت معرفی به تهیه کننده ها و سرمایه گذاران و نهادهای تولید کننده برگزار گردد در این جلسه درباره پرونده یکی از متقاضیان به صورت نمونه بحث و بررسی شد و رئیس سازمان در جریان چگونگی ارزیابی ها و تصمیم گیری اعضای شورا قرار گرفت . این جلسه با حضور اعضای شورای تایید صلاحیت فیلم اولی ها ، مجید زین العابدین ، رسول صدرعاملی ، حبیب ایل بیگی ، محمدرضاعرب ، مجید اسماعیلی ، مهدی آذرپندار ، امیربوالی و روح الله سهرابی برگزار گردید . مسئولیت دبیری این شورا را فرزاد اژدری بر عهده دارد.

دیگر خبرها

  • خزاعی: تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد / عدالت محوری در عرصه‌ی کارگردانی حرفه‌ای از همینجا آغاز می‌شود
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • پیوند سازمان فنی و حرفه‌ای با مجموعه‌های تحقیقاتی و محله محور
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان
  • مصونیت از آسیب‌های اجتماعی با ویدئو کتاب‌های مهارتی برای کودکان
  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند