Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی برنا؛ شناسه این سمینار در سامانه آموزش مداوم 140082 است و گروه‌های هدف می‌توانند با مراجعه به سامانه آموزش مداوم به نشانی‌ http://www.ircme.ir   در این رویداد علمی و تخصصی ثبت نام کنند.

در این برنامه به دارندگان مدرک دکترای داروسازی  (مقطع دکترای حرفه‌ای) و داروسازان بالینی و داروسازان سنتی و متخصصین فارماکوگنوزی 12 امتیاز اختصاص یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان داروسازی، دارندگان دکترای فارماسیوتیکس و  فارماکولوژی، 8.5 امتیاز دریافت خواهند کرد.

همچنین  پزشکان عمومی( دکترای حرفه‌ای)، پزشکان عمومی شاغل در طرح پزشک خانواده، کارشناسان و متخصصین علوم تغذیه( دکترا، ارشد کارشناسی، تخصص بیماری‌های داخلی، دارندگان دکترای طب سنتی ایرانی و داروسازی (کارشناسی ارشد) 6 امتیاز خواهند داشت.

قابل ذکر است، حضور و غیاب در سه نوبت توسط مسئولین سامانه آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی تهران  در این برنامه انجام خواهد پذیرفت و کسانی که حتی در یک نوبت غیبت داشته باشند از این امتیاز بی بهره خواهند بود.

گفتنی است هشتمین سمینار نقش داروهای گیاهی و فرآورده‌های طبیعی در بهداشت و سلامت 19 تا 21 تیرماه سال جاری در هتل المپیک تهران برگزار می‌گردد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پزشک خانواده تغذیه سلامت طب سنتی کارشناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۲۱۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات ثبت صورت‌حساب در سامانه مودیان و تجارت اعلام شد

تین نیوز

 سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: فعالان حوزه طلا و و جواهر به ثبت همزمان صورت حساب الکترونیکی در ۲ سامانه مودیان و جامع تجارت الزامی ندارند و ثبت در یکی از این سامانه ها کافی است.

به گزارش تین نیوز به نقل از خبرآنلاین، سازمان امور مالیاتی اعلام کرد: در راستای تسهیل تکالیف مودیان مالیاتی، مودیانی که ملزم به صدور صورت حساب الکترونیکی شده اند از جمله مودیان طلا و جواهر، اختیار دارند از طریق ثبت صورت حساب در سامانه مودیان (ارسالی توسط مودی یا شرکت های معتمد) یا سایر سامانه های دولتی از جمله سامانه جامع تجارت، صورتحساب های های خود را ارسال کنند.

بدیهی است در صورت ارسال صورت حساب از طریق سامانه جامع تجارت و دریافت تاییدیه ثبت آن در سامانه مودیان (تاییدیه مذکور در سامانه جامع تجارت نیز قابل نمایش است)، در اجرای تبصره (۳) ماده (۵) قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان الحاقی طی ماده (۶) قانون تسهیل تکالیف مودیان، نیازی به ثبت مجدد صورت حساب الکترونیکی در سامانه مودیان توسط مودی نخواهد بود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟
  • این گروه از کارکنان دولت فوق‌العاده خاص دریافت می‌کنند/ اعلام جزییات
  • جزییات ثبت صورت‌حساب در سامانه مودیان و تجارت اعلام شد
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه‌ها سهم دولت است
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است
  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال اعمال می‌شود
  • فراجا: سامانه اینترنتی درخواست صدور کارت سوخت به زودی معرفی می شود
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • جمع آوری داروهای قاچاق و دست ساز از عطاری های اردبیل